UH eredménye

Tisztelt Doktornő! Korábban kérte tőlem, hogy akkor is írjak, ha van valami eredménye a kezelésnek. Nos, tegnap voltam UH-on a clostilbegyt kúra után, a 8. ciklusnapon a bal petefészkemben 10 mm-es domináns tüsző van. A doktorúr szerint 6-7 nap múlva érik, és lehet próbálkozni...:-) Sz. Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

Kedves Anikó!

Örömmel hallom a hírt, remélem szépen megnövöget a tüsző, és sikeres lesz a próbálkozás! Sok sikert! Mivel már láthatja, hogy a stimulációnak van eredménye, így remélem nem izgul már annyira...:)

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 07., 11:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?