UH eredménye

Tisztelt Doktornő! Korábban kérte tőlem, hogy akkor is írjak, ha van valami eredménye a kezelésnek. Nos, tegnap voltam UH-on a clostilbegyt kúra után, a 8. ciklusnapon a bal petefészkemben 10 mm-es domináns tüsző van. A doktorúr szerint 6-7 nap múlva érik, és lehet próbálkozni...: -) Sz. Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza peteérés témában

Kedves Anikó!

Örömmel hallom a hírt, remélem szépen megnövöget a tüsző, és sikeres lesz a próbálkozás! Sok sikert! Mivel már láthatja, hogy a stimulációnak van eredménye, így remélem nem izgul már annyira...:)

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 07., 11:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Peteérés?
Tisztelt DR! Lányom 4 évig szedett fogg. tbl-át, amit egy éve abbahagyott! Utána hónapokig nem menstruált, majd gyógyszerrel / Norc./ megjött....
hormonvizsgálatok eredményének...
Tisztelt Nőgyógyász! Szeretném a segítségét kérni a 2 hormonvizsgálati eredményem értékelésében. 25 éves vagyok. Menstruációm elég erős...
Peteérés követése
Tisztelt Doktor Úr! Most hagytam abba a fogamzásgátlót (Nuvaring) . Elkezdtem hőmérőzni és vettem ovulációs tesztet is. A hőgörbe és a teszt...
Peteérés
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e az hogy van peteérés de a tüsző csak rá egy hét múlva reped meg? ...
Peteérés hiánya. Ajánlott...
Kedves Doktor Úr/Nő! Rendszertelen havi ciklus miatt vérvétel történt nem rég. Az eredmények azt mutatták, hogy nincs peteérésem. Mivel nem...