• Más óvszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két nap voltam a párommal többször is, második nap másfajta óvszert használtunk, de néhányszor anélkül is belémhatolt másodpercekre. Este viszont gyomorfájás és felfázásos tüneteim voltak, ami elviselhetetlen volt. Lehet e ez a másik gumitól?

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Hölgyem!

        A többszöri együttlét mechanikus irritáció vagy fertőzés útján is okozhat panaszokat. Háziorvosi vizsgálaton meg tudják állapítani, hogy van-e húgyúti fertőzés, amit kezelni kell.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 12:30:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.