Van Remény!

Jónapot kedves dr. nő

Nekem ojan problémám van hogy a napokban kiderült hogy kiss gyuladásom van.És szeretnék éldeklödni hogy a gyulladás mellett teherbe lehet-e esni.Vagy igy nem fogan meg gyulladás allatt.? Gyógyszer ajánlott az orvosom amit elkezdtem szedni.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gyulladás témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudom sajnos, hogy milyen gyulladása van, és hol, illetve hogy van-e ismert kórokozó a háttérben. Ha orvosa gyógyszeres kezelést ajánlott, akkor azt várják majd, hogy ettől állapota javulni fog. Ha babát tervez, akkor várja meg a gyógyszeres kezelés végét, majd ezt követően beszéljék meg, van-e szükség egyéb vizsgálatra, vagy kezelésre.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 01., 17:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 14:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...