• Van Remény!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kedves dr. nő

        Nekem ojan problémám van hogy a napokban kiderült hogy kiss gyuladásom van.És szeretnék éldeklödni hogy a gyulladás mellett teherbe lehet-e esni.Vagy igy nem fogan meg gyulladás allatt.? Gyógyszer ajánlott az orvosom amit elkezdtem szedni.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom sajnos, hogy milyen gyulladása van, és hol, illetve hogy van-e ismert kórokozó a háttérben. Ha orvosa gyógyszeres kezelést ajánlott, akkor azt várják majd, hogy ettől állapota javulni fog. Ha babát tervez, akkor várja meg a gyógyszeres kezelés végét, majd ezt követően beszéljék meg, van-e szükség egyéb vizsgálatra, vagy kezelésre.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 17:23:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: