• Egy apró probléma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr!

        Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni ,hogy van-e valamilyen megoldás hüvely tágulatra.Én egy három gyermekes családanya vagyok,és párom a harmadik gyermekünk születése után,együtlétünk során ,arra panaszkodott hogy túlságosan kitágultam a szülés során, és őnem érez szinte semmit amikor együtt vagyunk.Kérem segítsen,hogy lehetne ez a problémát megoldani! Előre is köszönöm,és várom mielőbbi válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelytágulás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem is olyan ritka ez a probléma, nem kell sem aggódnia, sem szégyellnie ezt. Nagyon egyszerű, és jó eredményekkel műthető a tágulat, szerintem forduljon nőgyógyászához, és beszéljék meg. Próbálhat intim tornát is, de a jelentős, már kialakult tágulaton a műtét segít a legjobban. A tornát mindenesetre érdemes megtanulnia, hogy a kialakított hüvely feszességét meg tudja majd őrizni a jövőben is. Ne izguljon, vágjon bele, és boldogabbak lesznek férjével együtt.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-01 17:20:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés