Lehet-e, hogy terhes vagyok?

Tisztelt Doktor Úr!

már 5 éve szeretnénk kisbabát. Idén februárban resecálták a ptefészkemet. műtét után a mensesem norcolut tabletta hatására jelntkezett. utána az 5-ik naptól 5 napig napi 1 tbl. clostylbegytet szedtem. ultrahangon a 13-ik napon néztek akkor azt mondta a nőgyógyászom hogy azokban a napokban próbálkozhatunk. Voltunk is együtt a párommal. a tegnapi ultrahang eredménye: endometrium: 6mm., a petefészekben sok tüsző látható de dopmináns tüsző nincs.azt szeretném megtudni hogy ez mit jelent, és lehetséges- e hogy terhes vagyok? Utolsó menstruációm: 2009.03.18-án jelentkezett. Mennyi idősen mutatja ki a terhességet az ultrahang? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: kriszta!

 

WEBBeteg Szakértő válasza gyermekvárás témában

Kedves Terhességet váró!

Szerintem az ultrahang azt mutatja, hogy nincs érésben levő tüsző. Tehát lehet, még egy kis Clostylbegyt kezelés is kellene.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Kérdés: 2009. május 02., 09:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Kistesóra vágyunk
Tisztelt doktor Úr/Nő! 32 éves anyuka vagyok két csöppséggel akik 4, 5 illetve 2 évesek. a harmadik babaprojektünk zajlik immár majdnem egy...
HPV fertőzés
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...