• Lehet-e, hogy terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        már 5 éve szeretnénk kisbabát. Idén februárban resecálták a ptefészkemet. műtét után a mensesem norcolut tabletta hatására jelntkezett. utána az 5-ik naptól 5 napig napi 1 tbl. clostylbegytet szedtem. ultrahangon a 13-ik napon néztek akkor azt mondta a nőgyógyászom hogy azokban a napokban próbálkozhatunk. Voltunk is együtt a párommal. a tegnapi ultrahang eredménye: endometrium:6mm., a petefészekben sok tüsző látható de dopmináns tüsző nincs.azt szeretném megtudni hogy ez mit jelent, és lehetséges- e hogy terhes vagyok? Utolsó menstruációm: 2009.03.18-án jelentkezett. Mennyi idősen mutatja ki a terhességet az ultrahang? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: kriszta!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvárás témában

        Kedves Terhességet váró!

        Szerintem az ultrahang azt mutatja, hogy nincs érésben levő tüsző. Tehát lehet, még egy kis Clostylbegyt kezelés is kellene.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 09:43:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/nő! Az utolsó vérzésem július 19-én volt. Premens tablettát szedtem 3 hónapig. A hasam nő, mindig fáradt vagyok. Csináltam teszteket különböző időpontokban, mindkettő negatív volt. Már van időpontom nőgyógyászhoz,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!