• Aggodalom...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Ápr. 19.-én esedékes menstruációm elmaradt, mult héten és ma is csináltam terhességi tesztet, mindkettő pozitív lett. Természetesen most már bejelentkezem az orvoshoz, de addig is lenne néhány dolog ami nyugatlanít. Tegnapelött menstruációs görcsökre emlékeztető hol enyhébb hol erösebb gorcseim voltak, aztán tegnap ilyesmit nem éreztem, viszont este felé volt egy minimális barnás váladék. Kell aggódnom vagy ezek előfordulhatnak ilyen korai terhességnél? A beágyazódás meddig tart? Mert olyat is hallottam hogy 10 hét is lehet. Ha én RH- apa Rh+ az esetleges vetélés milyen következményekkel járhat? Mielöbbi válaszát várom...Köszönettel, Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Judit!

        Vegyen Magne B6-ot, és szedjen nyugodtan 2x, vagy 3x 1-et, ha picit görcsöl a hasa. A barnás váladékot viszont ellenőrizni kell. Lehet a vetélés korai jele, de egy fertőzés is csinálhat ilyen, hiszen a méhszáj is vérzékenyebb lehet. Menjen el orvoshoz, hogy szükség esetén gyógyszert is adjanak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 23:01:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: