• 2. terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        A kérdésemhez előbb írok pár szót.2007.09.11-én szültem első gyermekem.Minden rendbe volt a terhesség alatt és szülés közben is.A gond akkor volt mikor elmentem a doktorhoz hogy megállapítsa terhességem.Megvizsgált és elkezdtem vérezni ott a vizsgálószékben azt mondta azért mert volt egy kis mészájsebem 2 napig véreztem.Másik orvoshoz mentem.még a hüvelyi ultrahang vizsgálaton is elkezdtem vérezni.Most ujra babát tervezünk félek hogy megint úgy járok.Mikor menjek orvoshoz?(a napokban mutatja ki a teszt ha sikerült)2 éve voltam rákszűrésen mikor megvizsgál az orvos készíthet rákszűrést is ha kérem vagy majd inkább később nagyobb terhesen?Ha megint vérezni fogok akkor a babának lehet valami baja?Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A vérzés oka a legfontosabb ilyenkor. Mivel megállapították, hogy a méhszáj felszínéről vérzett, ezért a babát, a terhességet nem kell félteni, hiszen nem a méh belsejéből származott a vérzés. Érdemes ellenben megemlíteni ezt a problémát orvosának, nyugodtan menjen el vizsgálatra. Amire érdemes odafigyelni, hogy nincs-e fertőzése, mert ilyenkor a méhszáj gyulladt felszíne vérzékeny lehet, ez viszont felszálló efrtőzést is jelenthet. Ha folysásos panasza van, feltétlenül említse meg orvosának majd. Rákszűrést fognak csinálni az első vizsgálaton, mivel régen volt, ezen túl kell esni majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-29 22:44:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés