• Menszesz hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő!

        Köszönöm gyors válaszát.Petevezeték átjárhatósági vizsgálaton voltam,jó lett, nincs eggyik petevezeték se elzáródva.Más további vizsgálatokat nem végeztek.Akárhányszor fordultam orvoshoz kivizsgálás nélkűl irták a norcolutot,clostilbegytel eggyűtt,kb 7 hónapig szedtem egymás után orvosom javaslására.2 év próbálkozás után azt tanácsolta keressűnk föl egy meddőségi köpontot.A Kaálaiba jártunk,ott csináltak egy rákszűrést,ulrahangot(nincsennek e cisztáim)hormonvizsgálatot aminek az eredménye türhető volt az orvosom szerint.Kaptam gyógyszert,hogy megjöjjön a menszesz,tüszőérlelő inyekciót,közbe ultrahangal kisérték a tüszők méretét,2 megfelelő tüsző lett az inszemináció idejére.Orvosom szerin a megengedettnél jóval vastagabb a nyálkahártyám.Az inszemináció sikertelen volt.További inszemre nem tudtam menni,mert levelezőn érettségiztem.

        Ön szerint milyen vizsgálatokat lehetne még elvégezni,hogy kederüljön a baj?Foglalkozik Ön ezzel a problémával?

        Válaszát és megértését Köszönöm!

        Üdvözlettel: Szalókiné Várkonyi Rita

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Rita!

        Még mindig nem világos, hogy a PCOS megállapítást nyert-e az Ön esetében. Mindenesetre ez a leggyakoribb oka a menzeszek hiányának, fiatal fertilis életkorban.
        Azt azonban Önnek is tudnia kell, hogy egy egyszeri alkalommal végzett inszemináció sikerességi esélye kb. 18 % körül van, tehát kitartónak kell lennie!

        Kitartást és gyors sikert kívánok: Dr. Sápy Tamás
        szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-29 23:07:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés