• Újabb kérdés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét!

        Köszönöm szépen a gyors választ. A fogamzásgátlót (Tri-Regotl) december végén hagytam abba, 2 hónap múlva mentem el orvoshoz azaz februárban, akkor írta fel a nőgyógyász a Proverát. Az a kérdésem, hogy menjek vissza az orvoshoz, vagy szedjek be még egyszer öt tabletát, hogy végre rendezödjönek a dolgok?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel: Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Melinda!

        Szerintem menjen vissza az orvoshoz, attól függetlenül, hogy lehet ismételt gyógyszeres kezelésre lesz szükség, mert jobb úgy, ha Ő is nyomon tudja követni az állapotot.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 22:23:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: