• Mi lehet a baj? Valami komoly vagy a baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő!

        24 éves vagyok, van egy 3 éves kisfiam! A párommal szeretnénk még egy babát, ezért ez év januárjában levetettem a Goldlilly márkájú spirálomat. Akkor enyhe méhgyulladásom volt amire nem is kaptam gyógyszert! Márciusban az addig rendszeres menstruációm késett két napot. Az állaga sem a szokásos volt hanem barnásnak mondanám egy kis pirossal. A menstruációm átlag 4-5 napig volt meg elég intezíven. A mostanit meg csak túlozva 2-nek. Vettem tesztet az negatív lett. Ebben a hónapban meg egy héttel hamarabb jött meg és csak ímmel-ámmal van meg 3 napja. Ami van az pirosas barnás. Külföldön élek és meg szeretném kérdezni hogy ez valami komoly lehet vagy pedig a vágyott kisbaba ? Az orvos elég drága ezért fodultam önökhöz hátha tudnak valami megnyugatót mondani! Előre is köszönöm a segítségét! Juji

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos ehhez kivizsgálás kell el kell menni az orvoshoz. Ez így nem megoldható. Labor és UH kell.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        Dr. Csősz György
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 22:20:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: