• Nőgyógyászati bajok II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Zsirai László!

        Köszönettel vettem valóban kimerítő válaszát. Tanácsai közül sokkal már régóta magam is élek, próbálom könnyebbé tenni a mindennapokat. Hypós fehérnemű fertőtlenítés, intim higiéniára való odafigyelés, törölközők magas hőfokon való mosása, tejsavas kúp rendszeres használata (gyntima probiotica), ezek valóban sokat segítenek, de én azokra az esetekre utaltam, amikor ez már nem elég.

        A kezelőorvosban való bizalom megingása pedig olyankor történik meg, ha egy orvos a magánrendelőjébe kéthetente visszarendel (egy gombás fertőzésnek látszó tünettel), minden alkalommal más-más kúpot és kenőcsöt kapok (semmi mást, hüvelyleoltás nélkül), és ezért minden alkalommal fizetnem kell. Természetesen nem minden nőgyógyász ilyen, bizonyára félreértett, én nem általánosítani szerettem volna, csak 36 évesen, 18 éves korom óta állandó nőgyógyászati panasszal, az embernek néha elfogy a türelme. Nem vagyok orvos, de azt én is tudom, hogy egy kúp, nem mindig elég, és ha kiderül, hogy nem elég, akkor további vizsgálat szükséges. De ha ezt a nőgyógyász nem teszi meg, akkor hová lehet fordulni?

        Ilyenkor a tehetetlenség, az állandó fájdalom és kellemetlen diszkomfort érzés bizony megviseli az embert. Ezzel ugye Ön is egyetért?

        Munkájához jó egészséget kívánok! Tisztelettel: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Némethné!

        Akkor én azt hiszem elküldtem magának a folyásos dolgokat. Hát abban le van írva minden. Először meg kell gyógyítani, és ha meggyógyult a folyásból, akkor jön a megelőzés. Immunerőssítés és hüvelyöblítés. Ezzel higyje el lesz kiút.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-28 21:57:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés