• Mit javasolna?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Reggelt Dr.Nő

        Egy nagy kérdésem lenne magához. A Férjemmel már 1 éve próbálkozunk a baba tervezésen és még nem jött össze. A párom egézséges és én is.1 év után az baj ha nehezen jön össze a baba? És megszeretném kérdezni öntöl hogy én gyüjtögetem a baba ruhákat hogy azt terheség elött szabad-e gyüjtögetni? Vagy ez csak babonaság.Vagy lehet hogy azért nem jön össze a baba mert elöre gyüjtögetem a baba ruhákat? Válaszát köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        A babaruha vásárlásnak semmi köze a terhességhez, ez csak babona!
        Viszont egy éves sikertelen próbálkozás után feltételezhető, hogy valami mégsem stimmel Önnél, vagy a párjánál, ezért érdemes lenne elmenni egy meddőségi ambulanciára, ahol a megfelelő kivizsgálást elkezdik majd. Lehet, hogy nagyon egyszerű a probléma, de ehhez el kell menni, hogy kezelni tudják majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 19:19:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: