• Nőgyógyászok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó reggelt

        én egy 20 éves lány vagyok eddig két nögyógyásznál voltam életemben mind a kettö meg állapitotta hogy több folyásom van a kelleténél,végülis a papiron csak annyi volt hogy bövebb hüvelyi fluor a második irt fel Klion D100as hüvelytablettát hogy használjam 5 napig amit meg is tettem de a panaszok nem multak el az lenne a kérdésem hogy mivel van még belöle  nem e használhatnám fel mondjuk egy 10napos kezelésre vagy csak ártanék vele???meg meg szeretném még kérdezni hogy mit jelent ez a pár sor:Cervicalisatio R-nagy uterus afv-ben szabad környezetben kolp Cervicalisatio emlök mirigyesek.TVs Az uterus afv-ben end 4,8mm Mko R-nagy ovariumok.    Remélem nem jelent semmi rosszat bár azt biztos mondta volna az orvos.válaszát elöre is köszönöm. Egy lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyváldadék témában

        Kedves Lány!

        Hüvelyváladéka mindenkinek van, az kell a hüvely normál működéséhez, azt nem tudjuk, nem lehet befolyásolni, csak ha kórokozó, baci, vagy gomba van, azt gyógyíthatjuk, látatlanban ebben az esetben nem lehet tanácsot adni vizsgálat nélkül.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-28 22:20:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés