• HPV-condyloma - megfertőzhettem valakit?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        HPV által okozott méhnyakrák megelőző állapotot diagnosztizáltak.Lehetséges-e,hogy valakit megfertőztem úgy,hogy a partnernek condyloma jelent meg a nemi szervén?

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV, condyloma témában

        Kedves Hölgyem!

        A méhnyakrákot és a condylomát okozó HPV más típusú, de mindkettő fertőz!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-25 16:55:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés