• Vérzési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno/Doktor ur,

        mi lehet az oka a tul sokaig tarto menstruacionak? A verzesem atlagosan 10 napos, korabban hosszas pecsetelo verzessel kezdodott, majd 4-5 napig normalis volt. 2 honapja Premens tablettat szedek, azota az elejen "normalis", majd a vegen jon a pecseteles. Egyebkent atlagosan 25 napos a ciklusom. A termekenyseget befolyasolhatja ez?

        Koszonettel varom valaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű hormonális rendellenesség áll a háttérben, a menses 3. és 21. napján végzett vérvételes hormonvizsgéálattal, és rutin nőgyógyászati vizsgálattal ezt el lehet dönteni. A 10 nap is elég sok...

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-03 02:42:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés