szekunder amenorrhoea

23 éves nő vagyok.Férjemmel gyermeket szeretnénk. A mensesem 3 hónapott késett.Elmentem orvoshoz, megállapította hogy szekunder amenorrhoeam van.Felírt Norcolutot. Azt mondta 5 napig napi 2 szemet vegyek be.Kérdésem a gyogyszer beszedése után mikor lehetséges az hogy teherbe essek, esetleg a gyogyszernek van olyan hatása amitől honapokig nem lehet babám?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szekunder amenorrhoea témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer hatására felépül a méhnyálkahártya, majd néhány nap múlva lelökődik, menses formájában. Ekkor kezdődik az új ciklus, és várhatóan visszaáll rendszeresre peteéréssel együtt.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 25., 16:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes