• Hirsutizmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kesves Doktor/nő! Hirsutismusban szenvedek, kiderült, hogy petefészek jellegű(magasabb tesztoszteron) a probléma. Gracialt szedek 1hónapja, emellett pajzsmirigy gyulladásra Letrox 50-et. Ha hejreáll a tesztoszteron szint a "fölösleges" szőrök végleg eltűnnek ugye? Kihullanak nem? Vagy mi lesz velük? Csak mert nem tudom így ilyen szőrösen leélni az életem. Van erre valami másik gógyszer is esetleg? Gyantázni 1x voltam, azóta is megvan a nyoma...maradtam a borotvánál. Ugye nemmaradok így hátralevő életemben? Egyáltalán, hogy lehet ezt gyógyítani? Köszönettel: Zsanett

        WEBBeteg szakértő válasza a Hirsutizmus témában

        Kedves Zsanett!

        Elvileg szép lassan csökkenni kell a szőröknek. Persze igazán csak jó három hónap-fél év múlva vesz észre változást, de észre fog venni.
        Akkor talán ki kellene próbálni a z elektrolízises szőrtelenítést.
        Babyliss gyártja nem olyan drága 20000 alatt van

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-25 13:02:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés