• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor no! azzal a kerdessel fordulok Onhoz, h ha huvelygombam volt a fertozes valami kepp tovabb mehet? mert alhasi fajdalmaim vannak jobb oldalt! kerem a segitseget, mit tehetek ha tenyleg valami baj van! mivel gyogyitsam magam meg? voltam nogyogyasznal 3 hete akkor kiirt kupot meg kenocsot! de mos meg alhasi fajdalmaim vannak! koszonom valaszat

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Előfordul, hogy nem gyógyul meg a fertőzés teljesen, és további kezelés szükséges, egy kontrollra el kellene mennie, hogy megfelelő kezelést kapjon és meggyógyuljon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:14:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: