• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Férjemmel hamarosan babát szeretnénk. Általában 36 naposak a ciklusaim. Nehezítheti a hosszú ciklus a peteérést vagy a teherbeesést? Mielőtt megjön, előtte 1-2 nappal barnás pecsételés észlelhető. Ez normális? Régebben nem volt, tavaly hagytam abba a fogamzásgátlót, s azóta fordul elő.

        9 éve volt egy cysta műtétem, kb. 10 cm-es vágással. Ettől még szülhetek természetes úton, vagy császárral fog kelleni?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs ciklus témában

        Kedves Hölgyem!

        A műtét miatt még lehet hüvelyi úton szülni, ne aggódjon. A 36 nap azért nem olyan hosszú ciklus, ettől csak terhesség esetén a várható szülés időpontja módosul majd. A barnás pecsételés utalhat hormonális rendellenességre, ezt érdemes lenne ellenőrizni, ez egy egyszerű vérvétellel történik a ciklus 3. és 21. napján.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 14:48:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.