• Ciszta? Endometriózis? Mire gondoljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Kb. két hónapja erős alhasi fájdalmaktól küszködök, mely átsúgárzik a derekamra is, szinte "kettészakadok".Fájdalomcsillapítókra nem reagált ezért kb.két hete elmentem vizsgálatra.Ott azt a diagnózist állapították meg, hogy erős méhgyulladásom van.Hüvelyi ultrahang vizsgálat nem mutatott cisztát.Dalacin kapszulát írt fel az orvos, amit beszedtem. A gyógyszer szedése mellett enyhültek a panaszaim, nem volt már olyan erős fájdalmam. Miután a kapszulák elfogytak, a fájdalom erőssége mára ismét a régi, erős,..Két évvel ezelőtt hasonló cipőben jártam, amikor Uh vizsgálat cisztát mutatott a petefészkemen, ami az azt követő CT vizsgálatig eltünt..ezek után kisebb nagyobb ciszták voltak a petefészkemen, melyekre azt a "megnyugtató "választ kaptam az akkori kezelőorvostól, hogy ezekkel együtt kell élni..., fájdalomra pedig szedjek Cataflam gyógyszert... Most is ez lenne? De a hüvelyi UH nem talált semmit.. Akkor mire gondoljak? Előre is köszönöm segítségüket!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Fájdalmas!

        Lehet kapni a patikában Chlamydia tesztet azt érdemes megcsináltatni, de nem Dalacin kellene hanem Doxycyclin. Ha arra meggyógyul egy szempillantás alatt, akkor az volt a gond
        Szóval én Chlamydia fertőzésre gyanakszom.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 12:44:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: