• Végleges fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő!

        Végleges fogamzásgátlási eljárást szeretnék igaz csak 34 éves vagyok és egy gyermekem van de súlyos szivbeteg vagyok és van egy agy daganatom is.Ilyen állapotban felelőtlenség lenne gyermeket vállalnom. Mivel alapbetegségeim miatt az ovszeres védekezésen kivül nincs más lehetőségem, férjemmel együtt a végleges megoldást tartjuk a legjobbnak.Kérdésem az lenne, hogy ezzel kapcsolatosan hová, kihez kell fordulnom egyáltalán nem tudom hol kell elkezdeni az eljárás elinditását és az is érdekelne, hogy ez kb. mennyi ideig fog tartani és mennyi esélyem van a kedvező elbirálásra, illetve milyen nehézségekbe ütközhetek.Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a végleges fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nincs akadálya a végleges megoldásnak, ez egy petevezetőkön végzett műtét lesz majd.

        Nőgyógyászaton kérheti a műtétet, az ára az adott helyen változhat, erről tájékoztatni fogják majd, az előjegyzési idő szintén az adott klinikától függ majd.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:52:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.