Klion-D100

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Hüvelygyulladásomra a nőgyógyász Klion-D100 hüvelytablettát írt fel. Úgy tudom, a gyulladás gombás és bakteriális fertőzéstől is lehet. Ez a hüvelytabletta melyikre jó? Kicsit aggódom, mert mikor az orvos megkérdezte, hogy csíp-e, azt válaszoltam, hogy nem. De ma meg volt, hogy egy picit csípett (nem sokáig) , és így egyből az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ezáltal mondjuk gombás fertőzésként kezeljük a gyulladásomat, a bakteriális helyett és lehet, hogy nem a megfelelő készítményt kaptam. Kenetet az orvos nem vett, és nem is mondta, hogy utána menjek vissza. Jó lesz nekem ez a készítmény?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer gomba és élősködők által okozott fertőzésre is megfelelő, ne aggódjon az orvos a folyás jellegéből döntötte el a kórokozót, és nem abból, hogy csíp-e. Használja nyugodtan a gyógyszert.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 21., 21:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet