• Terhesség vagy candida?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!   A következő lenne a kérdésem: 2008 októberében abbahagytam a triregol szedését és novemberben úgy jött meg mintha még szedném azután decemberben már késett egy kicsit és januárban is  februárban nem is menstruálltam elmentem orvoshoz aki a következőket írta fel:pimafucint, mycosyst-gyno 2db, duphastont ezeket beszedtem illetve alkalmaztam és meg is jött csakhogy most március 7 én kelett volna megjönnie és nem jött. Nem is kívánom az ételeket és fogyok is folyamatosan 150cm magas vagyok 25 éves és lassan csak 39kg a párommal már 9 éve együtt vagyok és védekezünk már az aktus elejétől mi is lehet a bajom? válaszát előre is köszönöm és elnézést a hosszú levél miatt csak gondoltam a történetet és hogy mit is kaptam tunia kell.

        Köszönettel és tisztelettel:Hajnalka

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyás témában

        Kedves Hajnalka!

        A 39 kg-ot sem a terhesség, sem candida nem okozza. Nem is biztos, hogy nőgyógyászati problémáról van szó, inkább fordított lehet az összefüggés, mégpedig a fogyás miatt nem jön meg a menses. Bár nem írja, mennyi idő alatt mennyi súlyt vesztett, de háziorvosi kivizsgálás indokolt most, a mensest csak ezt követően kell rendezni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 21:32:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: