• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor ir/no! azzal a kerdessel fordulok Onhoz, h a kovetkezo tortent, huvelygombam volt, voltam nogyogyasznal felirt kupot, meg kenocsot! 5napig kezeltem magam a kuppal, majd megjott a menzeszem, eleg hosszantarto volt majdnem 7 napig! teljesen tokeletesen erzetem magam, szeretkezes kozbe viszont nagyon jo volt teljesen jo erzes volt, egeszsegesnek ereztem magam, de egyszercsak belenyilalt valami a parom eleg melyen behatolt, es veres volt az ovszer! majd a fajdalom elmult, masnap vizeleskor pedig egy kis ver jelentkezett, es kovetkezo nap is! de csak 1-1 vizeleskor volt ver! mi lehetett ennek az oka? valamit felserthettunk? vagy valami baj lehet? most ott lent megint neha ilyen kellemetlenul erzem magam! ezert elkezdtem megint kenni a kenocsot, meg meg a kup hasznalatat! a nogyogyaszom akkor mondta h ha valamit erzenek fejzezzem meg be az 5 kupot! mit ajanlana doktor no /ur nekem? mi lehetett a baj? mert felek h ne legyen valami komolyabb bajom! es meg lenne egy kerdesem nincs semmi ellenhatasa annak ha kup hasznalata kozbe ugy ertem masnap szeretkeztunk a parommal, termeszetesen ovszerrel? koszonom elore is a valszat!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        Lehet, hogy tényleg csak a fertőzés nem múlt el teljesen. Használja el a kúpokat, ahogy orvosa is tanácsolta, és kicsit legyenek óvatosabbak majd a párkapcsolat során. Ha ismételt panaszok lennének, forduljon kezelőorvosához.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:46:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: