• Terhesség alatt bélféreg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Két éves kislányom pelenkájában találtam egy földigilisztához hasonló kb. 15cm-es férget! Kapott rá gyógyszert de az orvos azt mondta lehet én is elkaptam! 12hetes tehes vagyok és kérdésem az lenne hogy milyen hatással lehet ez a születendő babámra nézve? Szedhetek valamilyen gyógyszert? Köszönettel:Alexa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Alexa!

        Egyáltalán nem biztos, hogy Ön is elkapta, szerintem menjen el háziorvosához, és beszéljék meg, szükséges-e Önnél is vizsgálat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:58:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: