• Meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő

        Nekem pcos betegségem van.4éve próbálkozunk a babaprojektel,de sajnos nem jött össze még.Nekem már van egy 8 éves kisfiam és szeretnénk még egy gyermeket.

        Az lenne a kérdésem hogy én vezetek hőgörbét nemrég kezdtem és nem tudom megállapítani hogy mikor van peteérésem,mert sok olyan esetet halottam,hogy peteérés nélkül volt menstruációjuk.Szeretném megkérdezni hogy honnan tudom hogy a ciklusomban van e peteérés és milyen az a hőgörbe amibe nincs peteérés??Nekem 45napos a ciklusom,ami nagyon jó hír,mert eddig meg sem jött magától csak gyógyszer melett.Szedem a mercformin gyógyszert már 1.5éve.

        Köszönöm a válaszát Tisztelettel:Ecus

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO, meddőség témában

        Kedves Ecus!

        Meddőségi kivizsgálásra kell elmennie, ahol a peteérést is tudják ellenőrizni UH-os követéssel. A hőgörbe (ha mutat valamit) sokat segíthet, de így sajnos pontosabb módszerekre van szükség, az alapbetegsége miatt is kivizsgálás, és megfelelő kezelés szükséges.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-20 20:25:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: