• Szemérem szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         Tisztelt Dr Nő!

         Számomra nagyon kínos ez a téma. Szemérem környékén szemölcsök jelentek meg nem merek orvoshoz menni, mert szégyellem. És azt sem tudom börgyogyász vagy nőgyogyászhoz kellene fordulnom. Páromnak semmi tünete nincs. Az a kérdésem a szemölcsök arra utalnak-e hogy méhnyak rákom van? Három gyermeket szültem, és volt egy vetélésem valamint két abortuszom. Válaszát nagyon várom, és előre is tisztelettel köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Kedves Hölgyem!

        Mehet nőgyógyászhoz is, lehet, hogy condylomája van, de akár valami más is lehet. Ne szégyelje, hanem kezeltesse ki! Nem utal méhnyakrákra semmiképpen sem a szemölcs, de ezt is HPV vírus okozza, csak másik típus, ne aggódjon.

        Ne féljen, menjen el egy vizsgálatra, ahol kiderül miről van szó, és szükség esetén megfelelően kezelhetik.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínű, hogy HPV okozta szemölcsökről van szó, és egyes HPV típusok okozhatnak méhnyakrákot. Mindenképpen nőgyógyászhoz kellene fordulni, hogy elvégezze a méhnyakrák szűrést.

         Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-19 23:53:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés