• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Farkas Ágnes.Budapesten a 21.ker.-ben lakom 27éves vagyok.Serdülő koromtól szenvedek volt hogy 1évig egyáltalán nem volt menzesem.Nagyon sok orvosnál voltam már az elmúlt 10évben.A többség azzal kezdte hogy fogyjon le.Mintha az olyan könnyen menne ilyen problémával.Köszönom segítségét.

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonzavar témában

        Kedves Kérdező!

        Ha jól tippelem, Ön írta, hogy endokrinológus nőgyógyászt keres, sajnos nem tudok Budapesti orvost ajánlani. Amit érdemes lenne megtennie, hogy egy nagyobb klinikára megy el egy endokrinológia szakrendelésre a nőgyógyászaton, ott biztosan megfelelően felkészültek lesznek.

        A fogyással kapcsolatban... Sajnos azért kezdi minden orvos ezzel, mert egy kis (vagy több) túlsúly olyan anyagcsere változásokat és hormonrendszerbeli eltéréseket okoz, ami nagyon megnehezíti a betegség megfelelő kezelését. És igaza van, bizony pont a PCO is nehezítheti ezt a probkólémát, de kitartónak kell lenni, mert higgye el, nagyon sokat segíthet. Így önmagának tudna a legtöbbet segíteni. Remélem sikeres lesz majd!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-20 20:17:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés