• Minél hamarabb babát akarnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én aval a problémával fordulnék önökhöz hogy 1 éve probálkozunk a párommal a baba tervezésen.De nem akar össze jöni.Mit tegyünk hogy minél hamarabb bejöjön a várva várt baba.

        Kérem számolja ki nekem hogy pontosan mikor lesz peteérésem.Április 14.én megjött a menstruációm és április 19.-én múlt el.Ara lenénk kiváncsi hogy mejik napon lesz peteérés és medig tart.   Válaszát elöreis köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában


        Kedves Hölgyem!

        A ciklus kb. felénél szokott lenni peteérés, tehát egy 28 napos ciklust feltételezve a 14. napon. Egy menses dátumából nem lehet számolni, de ez egyébként is bizonytalan.
        Amit javasolnék, hogy egy éves sikertelen próbálkozás után már kivizsgálásra kell menni. Keressenek fel egy meddőségi szakrendelőt, mert ennyi idő után indokolt. Lehet, hogy egyszerű a probléma, de lehet, hogy alapos kivizsgálást, és kezelést is igényelnek majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-19 23:42:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés