• Abortusz utáni terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! A következő kérdésem lenne, nekem 2009 02 17-én terhességmegszakításom volt rá 1 hétre enyhe vérzésem volt 3 napig. Március 15-én megjött a menstruációm 5 napig tartott. Most április 12-én kelett volna megjönnie és ma 17-e van és még mindig semmi! A barátommal voltunk eggyütt azóta bár igaz nem védekeztünk, de nem is élvezett belém! Ilyenkor mire lehet gondolni hasi fálydalmaim vannak, néha kicsit görcsöl is a hasam és ennyi. Terhes tuti nem vagyok tünetek nincsenek.Várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a mensruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha nem védekezik, akkor ne csodálkozzon, hogy megint terhes lesz!
        Csináljon egy tesztet, ha negatív, ha pozitív, menjen el nőgyógyászhoz, és beszéljék meg, milyen fogamzásgátlási módszer lenne a megfelelő az Ön számára. Lehetőleg még a menses előtt, hogy fogamzásgátló tabletta szedése esetén már a következő ciklustól is szedhetné.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 23:19:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: