• Házasélet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 5 hete mütöttek, méheltávolitás és bal oldali petefészek eltávolitás volt.Kérdésem.Mikor lehet házaséletet élni,mert sajnos az orvos mikor kiengedett semmit nem mondott.Lehet e már normális életet élni,vagy még veszélyes az emelés lépcsőzés stb.Mikorra várható teljes gyogyulás,hogy már nem fáj a seb?.Köszönöm.Jeanette

        WEBBeteg szakértő válasza a műtét után témában

        Kedves Jeanette!

        Kb. 6 hét az a gyógyulási idő, amely után fokozatosan terhelheti magát, és ez vonatkozik a házaséletre is.

        Dr. Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-21 22:07:26; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés