• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni, hogy egy 35 éves nőnél /kétszer szült/ a medencéje már kb fél éve fáj. A nőgyógyász azt mondta, hogy ez pszihés alapon is lehet - a leleltek jók- rászürés stb. az urulogus sem talált semmit. További kérdésem egy 3O éves nőnél akinek két éve nem sikerül teherbe esni, lehet-e olyan folyása / 3 db hülyegkúpot kapott/ pevarylg / és kaukáukázusi kefirrel öblöget. Az orvos azt mondta, hogy gombás hüvelyfolyása van. Ez eltarthat két évig?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!


        Az első kérdésére:
        35 éves hölgy medencefájdalmát nemcsak nőgyógyásszal, hanem háziorvossal is meg kellene nézetnie, hiszen ízületi eredetűek is lehetnek a panaszok.
        A 30 éves hölgynek azt javasolnám, hogy a 2 éve tartó folyást vizsgáltassa ki jobban, mert ez lehet krónikus gyulladás is ennyi idő úlva, és bizony a teherbeesést is befolyásolhatja. Két éves sikertelen teherbeesés miatt egyébként is indokolt meddőségi kivizsgálás, ezért javaslom forduljon meddőségi ambulanciára, ahol minden irányban kivizsgálják, miért nem sikerül a terhesség.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 15:08:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: