• UH eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr !

        15 éves lányomnak 02.25-én jött meg a menzesze utoljára. Az uh eredményen az alábbiak szerepelnek: kornak megfelelő nagyságú ut. Endometrium vast. 12mm. J.o.ov.-ban 11x7 mm-es follikulus. B.o.ov. látótérbe hozható, eltérés nékül, Douglasban min.folyadék. Mit jelentenek ezek? Mikorra várható a menzesze ?Clostibedylt kapott - amit a menzesz 3 napján kell elkezdeni - napi 2x1-et. Kérdésem, hogy mennyi napon át ?

        Köszönettel.

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Az UH lelet teljesen normális képet ír le. Érésben lévő tüsző is látható, a méhnyálkahártya normál vastagságú, a méhe megfelelő méretű. Tehát minden rendben. A gyógyszert arra kapja, hogy a peteérést elősegítsék, 5 napig kell szedni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-16 13:18:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés