• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr. Megállapították hogy policisztás petefészkem van. A tesztoszteron szintem is magas ennek eredménye hogy eléggé fius az alkatom.20kg felesleget is cipelek a hajam nagyon hullik az anyagcserémmel is baj van.Kérem segítsen köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a policisztás petefészek témában

        Kedves Hölgyem!

        Az első fontos dolog, hogy diétázni kell. Bizony ilyenkor nehezebb, de nagyon sokat segít a betegség kezelésében. Rendszeres testmozgás és szénhidrátszegény életmód mellett bizony el kell menni egy nőgyógyász-endokrinológus rendelőbe is, ahol rendszeres kontroll, és szükség esetén gyógyszeres kezelésre is sor kerül majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 13:30:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: