• Mi tegyünk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy férjemmel 14 honapi probálkozás után sem lett gyermekünk.Elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta hogy megvan nagyobbodva mindkét petefészkem, és peteérés sincs, ami miatt nincs baba sem. Irt fel peteérést elősegitő gyógyszert, de még emelett járok természetgyógyászhoz is, mert hiszem hogy ők is segithetnek.22 éves vagyok, és a menzszeszem is megvan minden honapban.Csak azt nem tudom, hogy mitől lehet ez a megnagyobbodás? Az orvos azt mondta hogy ettől még lehet baba. De van erre valami megoldás hogy visszaálljon a petefészek a normális nagyságra?

        Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel:

                             Sósné

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Sósné!

        Sajnos így leletek nélkül nem tudunk segíteni. Valószínű, hogy a petefészkek cisztás elváltozásáról van szó, de biztosan leírta a diagnózisok közé, amire gondol. Mivel kap peteérést serkentő gyógyszert, remélhetőleg rendeződni fog a peteérés, és hamarosan terhes lesz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 15:42:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/nő! Az utolsó vérzésem július 19-én volt. Premens tablettát szedtem 3 hónapig. A hasam nő, mindig fáradt vagyok. Csináltam teszteket különböző időpontokban, mindkettő negatív volt. Már van időpontom nőgyógyászhoz,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!