• Hipermenorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        7 napnál tovább tartó menstruáció esetén milyen betegség következménye lehet ez, mi a teendő?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kell aggódnia, néha előfordul, hogy több, mint 7 napos a menses. Ha ez többször ismétlődik, vagy több, mint 10 napig tart, akkor vizsgálatra kell menni. Az okok, és a kezelés függ attól, hogy hány éves, szült-e már, és milyen kórokot találnak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-15 15:37:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés