• Miért fáj az alhasam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Előre is köszönöm ha válaszol nekme.

        Fáj az alhasam már elég régota, voltam orvosnál vele, aki beutalt a sűrgöségire lassan egy hónapja ott vért vetek tölem meg hasi ultra hangot csináltaok. Az orvosam  vakbél gyanuval küldött be, de az ultra hang nem mutatott semmit. Találtak a jobb oldali pete fészkemben pár apró cysztátt. De mivel vakbél gyanuval küldött be így nem nagyon foglalkoztak vele. Így jegelést ajánlotak. A fájdalom másnapra elmult.  Mivel rá másfél hétre meg jöt a havim így a fájdalom is elmult. Most egy hete nincs már meg a menszeszem s megint elkezdet fájni. 
        A fájáson kivül székrekedésem is van, s folyásom is. Nem tudom, hogy ez most vakbél gyanú vagy nőgyógyászati probléma s a panaszok mellett fogytam is nem kevesett 4-5 kg. Kérem mielőbbi válaszát. Kösszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Javaslom forduljon nőgyógyászhoz, ahol egy kismedencei UH segít majd megállapítani, hogy a petefészken van-e elváltozás, és okozhatja-e ez a panaszokat. A folyást feltétlenül kezelni kell, ez is okozhat alhasi fájdalmat, akár felszálló fertőzést is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 14:55:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon