• Alhasi fájdalom közösülés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Az a problémám, hogy közösülés közben gyakran jelentkezik nálam jobb oldali alhasi fájdalom, mintha beszorult volna a levegő. Nem tudom, mitől lehet, nemrég voltam általános nőgyógyászati vizsgálaton, ultrahangot is csináltak, és mindent rendben találtak. Lehet ez valami emésztéssel összefüggő probléma? Vagy mindenképpen nőgyógyászati jellegű a baj?

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lenne elmenni a háziorvoshoz, aki szükség esetén kérhet majd egy sebészeti vizsgálatot is, mert a jobb oldali alhasban van pl. a vakbél is, és érdemes lenne egy általános hasi UH-ot is csinálni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-04-15 08:55:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!