• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tudom hogy az előző levelemre már válaszoltál amiben azt irtam le h rendszertelena menstruációm.ugy értettem hogy ahhoz épest rendszertelen hogy kihagy több hónapot.Pl:2-3 hónapot. ez is normális ebben a korban(15)? Üdvözlettel: Enikő

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Enikő!

        Ha ez sokszor fordul elő, akkor már vizsgálatot igényel. Ha pl. évente 1-2x késik ennyit, akkor nincs aggodalomra ok. Mint írtam korábban, ebben az életkorban a hormonrendszer még nem működik tökéletesen, de ha rendszeresen késik ilyen sokat, akkor lehet, hogy valamilyen homronzavar van, amit szükség esetén kezelni is kell.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 16:10:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: