• Méhszájseb kezelés lézerrel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések


        Kedves Doktor Úr/Nő !

        Az orvosom nagy kiterjedésű méhszájsebet állapított meg, és lézeres kezelést javasolt. Az lenne a kérdésem, hogy Önnek mi a vélemény a lézeres műtétről, mennyire javasolja azt? 29 éves vagyok, még nem szültem, és korábban egyszer volt csak ilyen problémám. Most viszont gyakori a vérzés, különösen nemi aktus után.

        Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájseb témában

        Kedves Lézer várományos!

        Persze semmi baj nem lesz tőle, higgye el ez a legkíméletesebb megoldás.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-12 10:42:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: