• Mellnövekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr Nő!

         

        Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e valamivel (plasztikai műtéten kívűl) növelni a mellméretet. Sportolás miatta az enyém nem igazán nőtt meg.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellméret témában

        Kedves Hölgyem!

        A sportolástól a mellek legfeljebb formásabbak lesznek, de a méretüket ez nem változtatja meg. A plasztikai műtéten kívül más megoldás nem létezik, legfeljebb a pénztárca lesz vékonyabb.
        De biztos Ön abban, hogy a méret valóban ennyire fontos. Tudja, ahány ember, annyi ízlés.
        Nem tudom, milyen a súlya, de ha pl. sovány, akkor egy kis súlynövekedéssel az emlők is teltebbek lesznek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 14:39:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: