• Barna vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Nő/úr!

        Konizációs műtétem után most jött meg először normálisan a menzeszem (az előző összefolyt a műtét utáni vérzéssel, ami 3 hétig !!!! tartott). Nekem eddig élénk piros vérzéssel járt 3-4 napig, a további 1-2 nap barnázás. Most viszont barnázással indult az 1. nap, a 2-3. nap sötétbarna lett (enyhén vörös). Ma, a 4. napon már megint csak enyhe barnázás van. Olyan mintha nem is véreztem volna, csak barnás folyásom lenne. A mennyisége megfelelhet 1 normális menzeszének, viszont ma még kellene, hogy vérezzek. Görcsölni nem görcsöltem jobban, mint szoktam, viszont a méhnyakamban még mindig nyilaló fájdalmat érzek, pedig a műtét óta eltelt 7 hét.

        Múlt héten voltam az orvosomnál, még a menzesz előtt, de akkor minden rendben találtak.

        Ön szerint mi lehet a gond, vagy ez még lehet normális is és idővel helyreáll a rendszer?

        Köszönettel: Lili

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Lili!

        A barna folyás az a vérzés. Úgy tűnik, most kicsit kevesebb volt, de ha gond lett volna, azt látták volna a vizsgálaton. Remélhetőleg a panaszai folyamatosan csökkenek, de ha 3 hónap múlva is fájdalmat érez, egy kontrollra majd vissza lehet menni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 14:34:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: