• Rendellenes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! 30 éves vagyok, 5 éve próbálkozunk a párommal és múlt évben sikerült a gyermekáldás, de 10. héten magzatelhalással műtöttek. Négy hónapra rá a 28. napos ciklusom helyett 21. napra begörcsöltem és vérezni kezdtem. Az ultrahangon uterus kiegyenesedve, 65x47 mm, ürege zárt. endom. 33 mm. Bal ov. 31x17 mm, norm. szerk, jobb ov. 30x21 mm, norm. szerk. douglasban 17 mm rétegvastagságban jelenleg echomentes szabad folyadék. cysta és kimutatható grav. jelenleg nem ábrázolódik. Hazaküldtek terhességi teszttel, ami szerencsére negatív, tehát nem vagyok méhen kívüli terhes. A továbbiakban mit tegyek? A férjemmel gyermeket szeretnénk, azért próbálkozunk. 7 éve nem szedek gyógyszert. Válaszát köszönöm, szép napot!

        Napzuhany

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Napzuhany!

        Sajnos a pontos időpontot nem írta meg, hogy ezek mikori vizsgálati eredmények. Ráadásul a leletben szerepel egy elírás is, mégpedig az endometrium 33 mm, ami biztosan nem így van. Miután nagyon ritkán ismétlődik a méhen belüli elhalás, így érdemes tovább próbálkozniuk. Csak abban az esetben célszerű elkezdeni a komplex meddőségi kivizsgálást, ha ebben az évben nem esik ismételten teherbe, illetve ha újabb elhalás következik be.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós


        Dr. Csóka Miklós
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 13:54:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: