• Mellnövekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/hölgy!

        14 éves vagyok és még nem kezdett el nőni a mellem. Ez eléggé idegesítő mert már az összes oszztálytársnőmnek már régóta van melle, de nekem még semmi.Kérem mondja el mit tegyek hogy elkezdjen végre nőni?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellnövekedés témában

        Kedves Fiatal!

        Fontos ilyenkor eldönteni, hogy a növekedés még egyáltalán nem indult el, és nincs sem menses, sem egyéb másodlagos nemi jelleg kialakulása folyamatban, mert akkor egy nőgyógyszhoz (tinédzserambulanciára) érdemes lenne elmenni.

        Ha ezek már megvannak, akkor az egyéni növekedési ütemet nem lehet előre megjósolni, és sürgetni sem lehet. Sajnos annyit tudok csak mondani, hogy türelmesnek kell lenned.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 11:33:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: