• Milyen problemával állok szemben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno / Doktorur!

        Azzal a nagy problemaval fordulok Onhoz, hogy menstruaciom 3 hete kesik es nem tudom pontosan mi lehet a problemam. Ket honappal ezelott felfaztam, vizeletem fajdalmas es veres volt. Abbol az allapotbol felgyogyulva havi ciklusom rendesen, pontosan jelentkezett, viszont idonkent fajt a derekam.A derekfajasom nem mult el, idonkent mai napig is jelentkezik. Idokozben azonban rajottem, hogy nem a derekam az ami faj, hanem valoszinuleg a vesem (ami lehet, hogy a felfazasom szovodmenye...). Jelenleg a havi ciklusom 3 hete kesik, a mellem duzzadasan kivul semmi egyeb elvaltozast nem tapasztalok. Parommal rendszeresen elunk nemi eletet, ovszerrel es a (nem tul jo) naptar modszerrel vedekezunk. Ezert 2 terhessegi tesztet is csinaltunk mar, mind a 2 negativ lett. Helyzetemet az neheziti a leginkabb, hogy kulfoldon elek, igy ezzel a problemammal hosszadalmasan tudok csak orvoshoz fordulni. Mennyi az eselye annak, hogy terhes vagyok? Mennyi a lehetosege annak, hogy veseproblemaim vannak? Mielobbi valaszat elore is koszonom!!!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mensruáció témában

        Kedves Högyem!

        Nem írja, hogy a felfázásból hogyan gyógyult meg. Ha a panaszok maguktól csökkentek, az még nem jelenti azt, hogy tényleg meggyógyult. Valóban lehetett felszálló fertőzés is.

        A menses késését így nem lehet megállapítani, ezt befolyásolhatja betegség, stressz, petefészek ciszta, stb. Vizsgálatokra kellene elmenni, akkor is ha nehézkes, mert késői következménye is lehet a panaszoknak, ha egy betegséget kezeletlenül hagyunk.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 11:15:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: