• Magas ösztrogénszint?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Négy inszemen vagyok túl és egy lombikon. Amióta stimulálni kezdtek, a 28 napos ciklusom 21. napján elkezd görcsölni a petefészkem. Ez valamennyire enyhül, majd időben megjön. Korábban nem volt ilyen. Az orvosok legyintenek. A hormoneredményeim mindig jók voltak, de 21. napit sosem néztek, mert azt mondták, az nem fontos. ÉN megnézettem, és a referencia tartományban volt minden érték. Nem szeretnék a második lombikba így belevágni, mert félek, hiába.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem igazán értem a kérdését.

        A címben a magas ösztrogénszintet kérdezi, de írja, hogy jók voltak az értékek, amit viszont nem osztott meg. Nem tudjuk, miért kell inseminatio, és miért kell lombik, milyen panaszok voltak, vagy miért nem sikerül a terhesség. Milyen vizsgálatok volták már, milyen eredményekkel. Az, hogy a stimulálás óta alhasi görcsei vannak, még nem diagnózis, és sajnos nem valószínű, hogy változtatna a kezelésen. A stimuláció során tulajdonképpen a petefészkek működését stimuláljuk, peteérést szeretnénk, ami a tüszők növekedésével jár, lehet, hogy Ön is ezt érzi. Hiszen vannak olyan nők, akik a peteérésüket is érzik, mint nyilalló, szúró fájdalom.

        Ha más kérdése is lenne, kérem írjon bővebben, és kérdését a meddőségben jártas kollegánknak továbbíthatjuk.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 11:11:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: