• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        43 éves vagyok.Egy hete kellett volna hogy megjojjon a menstruàciom, de nem jott meg, azota gyenge fàjdalmat érzek az alhasamban és gyenge barnàs, halvàny véres folyàsom van, ami volt a két menstruàcio kozott is,egy-két napig.Emellett nagyon ideges és lehangolt vagyok.Minden apro dolog felidegesit.Terhességi tesztet is végeztem, amelynek az eredménye negativ lett. Kell-e aggodnom,menjek-e nogyogyàszati vizsgàlatra. A hétvégén 2 hétre elutazom a csalàdommal, szeretném, ha elotte vàlaszt kapnék. Elore is koszonom vàlaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Általában egy átmeneti hormonális változás van a háttérben, de mivel 43 éves, és el is fog utazni, én javasolnék egy vizsgálatot, hogy elllenőrizzék a méhnyálkahártyát, és a petefészkeket, mert biztosan nem jönne jól, ha az utazás alatt jelentkezne esetleg bővebb vérzés. Ilyenkor (bár kissé korai még) szóba jön a klimaxos tünetek kezdete is, ami viszont járhat vérezgetéssel is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 10:53:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: