• Meddőségi vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Júniusban kell mennem meddőségi vizsgálatra.Az lenne a kérdésem hogy milyen vizsgálatok lesznek,eléggé aggódom!A páromat is fogják vizsgálni?Nem sikerül teherbe esnem,jártam már több orvosnál és többtől kaptam azt a választ hogy túl fiatal vagyok egy terhességhez.Ez lehetséges? Válaszát előre is köszönöm:Orsi

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőségi vizsgálat témában

        Kedves Orsi!

        Nem tudom, vajon hány éves lehet, de nem gondolom, hogy a teherbeeséshez lenne fiatal, legfeljebb a terhességhez?

        Egy meddőségi vizsgálat menete attól is függ, hogy eddig milyen vizsgálatok készültek. Az sem mindegy, hogy mióta próbál teherbe esni, mert ha egy év még nem telt el, akkor nem is feltétlenül lenne indokolt a kivizsgálás. Júniusig egyébként még rengeteg idő van.

        A szóba jöhető okoról, és a kivizsgálásról

        itt

        olvashat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 10:48:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: