• Miert van meg még mindig?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno/ur!

        Parommal 2 hettel ezelott hetvegere elutaztunk itt belfoldon, es mivel nem vittem a gyogyszeremet (Loette) igy este nem tudtam bevenni, de pont emiatt nem is szeretkeztunk aznap este sem es utana meg 2 napig. Utana rendszeresen bevettem a gyogyszert mar vasarnap este. Viszont az azt koveto het elejen kedden megjott a menstruaciom, pedig nem is kellett volna csak egy het mulva es azota nem is allt el, szoval mar 2 hete megvan. Meg egy normal menstruacio alkalmaval sem szokott ilyen eros lenni es ilyen hosszan tarto.Ritkan elofordul hogy kimarad egy gyogyszer de soha nem volt meg utana ilyen verzesem. Tudna nekem erre valaszt adni hogy miert van?

        A masik kerdesem hogy Önnek mi a véleménye, gondot okozhat ha egy ciszta van a mehembe? Egy burokban ket ciszta kb 3.5x3.8 cm-es atmeroju. Az orvost nem nagyon foglalkoztatta ez mivel nem is o vette eszre hanem egy nover egy vizsgalat soran.Szinte konyorognom kellett egy vervizsgalatert hogy megnyugodjak, hogy nincs daganatom. (Negativ lett.) Mivel a parom felesege pont egy ilyen cisztaba halt bele amire azt mondtak nem okoz gondot kozben egy rosszindulatu daganat volt.

        Koszonettel,

        Kinga

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kinga!

        A fogamzásgátlót, ha szedi és elfelejti bevenni, akkor bizony nem lesz védelem. Nemcsak arra a két napra, hanem az egész hónapra. És mivel a gyógyszer kimarad, lehet köztivérzés is. Ez teljesen normális, mivel nincs gyógyszer hatás persze, hogy vérzik.
        A méhében levő cystát nem értem. A Petefészekben előfordulhat cysta, de a méhben én nem tudok. Ezt kérdezze meg az orvosától.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 10:36:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: