• Myoma okozhat derékfájást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr

         

        Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy 48 éves vagyok és évek óta van egy myómám amire azt mondta az orvos akihez járok, hogy egyenlőre nem kell müteni. A kérdésem az lenne, hogy ez a myóma okozhat-e derékfájást egyébként eddig még semmi bajom nem volt ez csak az utóbbi időben jelentkezik.

         

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem!

        Rendszeres ellenőrzés során látták volna, ha a mérete miatt panaszt okozhatna. Nem valószínű, hogy a myoma az oka aderéjfájásnak, háziorvoshoz kellene elmenni egy vizsgálatra, mert valószínűbb inkább a mozgásszervi eredet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 10:41:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: